پاورپوینت آماده دانشجویی و بانک مقاله آماده

دانلود پاورپوینت های آماده و منبع مقالات دانشجویی طرح درس پیشینه تحقیق پرسشنامه های روانشناسی و جزوات درسی

پاورپوینت آماده دانشجویی و بانک مقاله آماده

دانلود پاورپوینت های آماده و منبع مقالات دانشجویی طرح درس پیشینه تحقیق پرسشنامه های روانشناسی و جزوات درسی

دانلود پاورپوینت های آماده و منبع مقالات دانشجویی طرح درس پیشینه تحقیق پرسشنامه های روانشناسی و جزوات درسی

پاورپوینت ppt چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت ppt-چگونگی-تبدیل-عضله-به-گوشت-وعوامل-موثر-بر-آنلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت ppt
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد پاورپوینت : 46 پاورپوینت

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
www.Win2Farsi.com
چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
www.Win2Farsi.com
چگونگی تبدیل عضله به گوشت
مهمترین تغییرات بعد از کشتار
1-) قطع جریان خون
الف) تبادل حرارت
ب) اکسیژن به بافت نمی رسد
ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم
د)زمانی که جریان خون قطع می شود
متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.
2-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده PH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این PH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی PH حدود 5/5 کاهش می یابد. در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد . میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت PH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
به چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry ) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریع pH شویم در این حالت گوشت دچار PSE ( Pale – Soft – Exadation ) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند .


 

دانلود فایل
  • imani kardak

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی